Adobe .PDF bestanden

Om onze bestanden te kunnen bekijken heeft u Adobe Acrobat of Adobe Reader nodig.

Het .PDF formaat is universeel. Met behoud van alle opmaak, kan onze informatie op vrijwel alle computersystemen bekeken worden.

Adobe Reader wordt vaak als 'plug-in', tegelijk met uw browser, geïnstalleerd. Bestanden die u dan opvraagt kunt u on-line met uw browser inzien en eventueel opslaan. Is Adobe Reader niet op uw computer geïnstalleerd, dan kunt u onze informatie alleen op uw schijf opslaan.

Nog geen Adobe Reader?
Heeft u Adobe Reader nog niet geïnstalleerd of heeft u nog een oude versie, dan kunt u Adobe Reader 7.x gratis downloaden door op de 'Get Adobe Reader' knop te drukken en de aanwijzingen te volgen.

 

E-mail service

Gemakkelijker, sneller en veiliger dan downloaden is het om onze informatie naar uw mailbox te laten sturen. Terwijl u verder surft, zorgt onze server ervoor dat u de gevraagde bestanden binnen enkele seconden per e-mail ontvangt! U kunt later, op uw gemak, onze documentatie bekijken.

Problemen bij het downloaden?
Op oudere computers met Windows 9x en weinig intern geheugen kan het downloaden, door gebruik van nieuwere (en zwaardere) programma's tegelijk, zoals Acrobat en uw webbrowser, tot storingen leiden. U kunt dan het beste kiezen voor de optie om onze informatie per e-mail te laten toezenden.

Blijft u problemen ondervinden bij het downloaden of e-mailen van onze informatie, bel ons dan,
078 - 63 00 62 0 of stuur ons een e-mail; wij sturen u dan onze product- en prijsinformatie per post.

 

 

  Terug- naar de vorige pagina Omhoog - naar begin van tekst