Onze oplossingen

 • S en M
  Eén eenvoudige pagina om aanwezig te zijn op het web of om te linken naar uw andere website, met of zonder e-mail adres.
 • L
  Normale website, geschikt voor ca. 200 pagina's, logo's en foto's voor een meer uitgebreide presentatie, met e-mail adres(sen).
 • XL en XXL
  Als een L-pakket, maar dan met meer webruimte, geschikt voor honderden pagina's, meer bandbreedte, de mogelijkheid voor een kleine web-winkel, zoekfunctie etc. XL is de meest gekozen pakketvorm.
 • S in combinate met L/XL/XXL
  Voor een hogere plaats bij de zoekmachines of als extra ingang voor uw klanten, kunt u meer domeinnamen laten registreren, die verwijzen dan naar uw normale website. Onze eigen voorbeelden zijn websystent.nl, businessbasic.nu en assystent.nl.
 • Maatwerk, e-assistentie, e-advies
  In onze product- en prijsinformatie gaan wij uitgebreid in op bijzonderheden en maatwerk bij de ontwikkeling van een website.

  U kunt denken aan een meer uitgebreide site of webwinkel, extra (CGI) scripts.
 

Onze prijzen zijn inclusief

Prijzen
De prijs van een website oplossing, een S-pakket, loopt vanaf EUR 100 voor een eenvoudige, maar doeltreffende website tot EUR 475 voor het meest gekozen XL-pakket, voor een meer uitgebreide presentatie en vele handige internet functies.

Een compleet overzicht van onze prijzen en tarieven vindt u in onze product- en prijsinformatie.

Inclusief
Voor onze website pakketten zijn de prijzen inclusief het laten registreren van een (.nl, .com, .nu, .org of .net) domeinnaam, één of meer e-mail adressen (info@uwbedrijfsnaam.nl of uwnaam@uwbedrijfsnaam.nl), het bespreken van de opzet, het ontwikkelen van de pagina's en het instellen van de serverruimte.

Voor de L/XL/XXL website is tevens inbegrepen het gratis aanmelden bij ca. 50 Nederlandse en 10 belangrijke internationale zoekmachines. Afhankelijk van uw doelgroep is dit zonder extra kosten uit te breiden tot een aanmelding bij meer dan 1.000 Nederlandse en internationale zoekmachines en linklijsten.

 
 

Uw browser ondersteunt geen Javascript .....


Webdesign en onderhoud

Bij het ontwerp van uw site wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw huisstijl, die kan worden gecombineerd met moderne webtechnieken, waaronder Flash.

Om uw website voor uw regelmatige bezoekers aantrekkelijk te houden is het verstandig om uw informatie af en toe te 'verversen'. Beperkt onderhoud is begrepen in de jaarlijkse kosten.

E-mail advertising en marketing
Marketing via e-mail wordt steeds vaker toegepast. Bijvoorbeeld bij een maandelijkse nieuwsbrief. websystent.nl ontwerpt het e-mail sjabloon in uw huisstijl en kan de complete e-mail advertising voor u afhandelen.

 


Extra informatie

Om te overleggen welke website het best bij u past, kunt u ons bellen of via de pagina contact onze volledige product- en prijsinformatie aanvragen. Die kunt u dan on-line inzien (met Acrobat) en/of downloaden of per e-mail laten versturen.

Dat laatste gaat heel snel en gemakkelijk. Binnen een paar seconden heeft u onze volledige informatie (.PDF-bestand) op het door u opgeven e-mail adres ontvangen.

Klik voor meer informatie

 
   

Verder - naar volgende pagina

Omhoog - naar begin van tekst